Trouwlocatie vinden

De mooiste dag van jouw leven wil je natuurlijk op een bijzondere plek vieren. Jouw bruiloft is erg speciaal en je kunt het helemaal naar eigen hand plannen. Wil je trouwen op een mooie locatie, maar hebben jullie een klein budget? Geen probleem! Ook dan zijn er genoeg leuke locaties om het jawoord te zeggen. Helaas is de trouwindustrie erg groot en zijn veel facetten van een bruiloft erg duur. Maar je kunt de locatie zo duur of goedkoop maken als je wilt. In deze blogpost geef ik je een aantal tips voor leuke, unieke en vooral betaalbare trouwlocaties.

Liever een goede buur, dan een verre vriend 

Een trouwlocatie vinden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Vraag rond in je nabije vrienden en familiekring of zij toevallig nog tips hebben. Misschien kent iemand nog wel de eigenaar van een restaurant en kun je met korting hier jouw feest houden. Heeft die overbuurman niet dat evenementenbureau? Durf te vragen naar de mogelijkheden. Op deze manier kun je en mensen erbij betrekken en kun je vaak veel meer voor elkaar krijgen.

Huur een tent

Heb jij een grote tuin of heeft iemand in jouw familie mooi wat ruimte? Maak het jezelf dan makkelijk en huur een tent. Je kunt bij verhuurbedrijven volledige tenten inclusief vloer huren. Dit is een stuk voordeliger dan een ruimte huren. Op deze manier kun je ook op een plek trouwen dat veel voor jou betekent. 

De kerk

Ga je trouwen in de kerk? Of je nu een kerkganger bent of niet, de meeste kerken hebben ook extra ruimtes die je kunt huren voor een receptie. Op deze manier kun je zowel het jawoord geven, als jouw gasten voorzien van een bakje koffie en taart. Vraag aan de kerk waar je gaat trouwen wat de mogelijkheden zijn. Het huren van een ruimte bij de kerk is vaak een stuk voordeliger.

Online op onderzoek

Wil je op een unieke plaats trouwen of toch een mooi barretje of zaaltje afhuren? Dan is het zeker de moeite waard om online op onderzoek uit te gaan. Er worden enorm veel locaties verhuurd om te trouwen. Aangezien er veel vraag naar is, is er ook veel concurrentie. Wanneer je een vast bedrag voor ogen hebt voor de locatie, kun je eenvoudig online een locatie zoeken dat aan jouw wensen voldoet en bij jouw budget past. Jouw trouwdag is de dag van jouw leven. Dit wil je natuurlijke op een bijzondere plek vieren. Gelukkig hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Vindt eenvoudig een unieke trouwlocatie voor een goede prijs.

Voor meer informatie spreek met Café de Dommelstroom.

Delen