Uitgaan in stijl

De eerste keer naar een club of feest kan best spannend zijn. Hoe je eruit ziet, hoe je overkomt, de club en zijn muziek, de mensen en alles wat je nog meer in een club kunt verwachten, zorgt voor een nieuwsgierige en gezonde spanning. Uitgaan is gezien worden, nieuwe vrienden maken, ontspanning en dansen. Je wilt geen flater slaan en daarom wil je jezelf goed voorbereiden op je allereerste keer uitgaan. Hoe? Eigenlijk is dat vrij eenvoudig. Uitgaan in stijl, wees gewoon jezelf! 

Uitgaan in lekker zittende kleding

De grootste fout die het uitgaanspubliek maakt zijn de regels schenden die bijna elke goede club hanteert. Draag geen sportschoenen, sportkleding, petjes of andere kleding waarin je gegarandeerd aan de deur geweigerd wordt. Als er een dresscode geldt, kleed je dan zodanig in die stijl, maar verlies nooit jezelf erin. Draag kleding waarin jij je goed en zeker in voelt. Hoge hakken kunnen erg mooi en sexy zijn, maar vergeet niet dat je een paar uur op highheels moet kunnen, staan, lopen en eventueel dansen. Als je het niet gewend bent, doe het dan niet. Je kunt beter een schoen met een degelijk hakje eronder aantrekken. Trek ook geen kleding aan waar je het binnen een mum van tijd te warm in krijgt. Overleg met je vrienden of vriendinnen wat zij aan doen en stem je kleding er samen op af.   

Geniet maar drink met mate

Iedereen komt ze weleens tegen in een uitgaansgelegenheid: dronken mensen. Als je voor de eerste keer uitgaat, is het normaal dat je voor het stappen samen met je vrienden gaat indrinken. Het is goedkoper en je komt al wat meer in de stemming. Toch is het af te raden, want je bent het niet gewend, weet niet tot hoever je kunt gaan en je wilt echt niet misselijk en beschonken de deur uitgaan! Let ook goed op in de club met hoever je gaat met drinken. Voor je het weet dans en kakel je als een kip zonder kop en ben je jezelf niet meer. Zonder of met heel weinig alcohol komen alle nieuwe indrukken veel beter op je af. Je geniet van de dj en zijn dansmuziek, de mensen om je heen en de sfeer. Uitgaan in die leuke club met je vrienden is dan zeker voor herhaling vatbaar!  Tips: Neem altijd je ID mee.  Kom nooit dronken of beschonken naar een club.  Een grote groep mannen wordt vaak geweigerd.  Vorm kleinere groepjes in de rij en zorg dat er ook vrouwen mee zijn.  Neem deodorant mee.  Laat je telefoon in je tas, want je bent uit! 

Cafe van Bommel is voor jou en je vrienden wellicht een goede plek om uit te gaan.

Delen